AD Autobedrijf AsbroekAD Autobedrijf Asbroek

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

AD Autobedrijf Asbroek

AD Autobedrijf Asbroek

In 1996 heeft Mark Asbroek zijn baan na 8 jaar als auto/vachtwagen monteur opgezegd en is hij gestart met Autobedrijf Asbroek. Door zijn service gerichte instelling en vakmanschap groeide het bedrijf waardoor zijn broer Bart Asbroek werd betrokken bij het bedrijf die ook reeds 6 jaar als automonteur werkzaam was, om vervolgens samen verder te gaan als Auto Asbroek V.O.F.

Door hun klantgerichte denken en het verlenen van goede service een hoge prioriteit heeft, is het bedrijf in een vijftal jaren doorgegroeid naar een volwaardig autobedrijf wat resulteerde in een BOVAG lidmaatschap. Tijdens de eerste schouwing van de BOVAG bleek zelfs dat het bedrijf aan de hoogste eisen voldoet en is Auto Asbroek een BOVAG-ABA Klasse I autobedrijf.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2001 een perceel aangekocht waarop een geheel nieuw autobedrijf gebouwd werd met ruimte voor 4 bruggen, een magazijn en een receptie met klantenwachtruimte. Dit pand werd in 2002 in gebruik genomen.

Door het vakmanschap van beide broers vonden vele klanten reeds de weg naar Auto Asbroek. De dienstverlening houdt niet op bij de verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s, ook voor leasing en financiering kunt u bij Auto Asbroek terecht.

Verder is Auto Asbroek aangesloten bij AD autobedrijven waarmee hun service internationaal gegarandeerd is. Tevens hebben zij hierdoor de beschikking over een centraal magazijn waardoor zij direct, dezelfde dag nagenoeg alle onderdelen kunnen leveren.

U ziet het, zij doen er alles aan om uw verblijf en dat van uw auto zo plezierig mogelijk te maken. Mocht u ondanks alle inspanningen en goede bedoelingen niet tevreden zijn, laat het ons dan weten. Hun deur staat altijd voor u open.

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Asbroek

Metaalstraat 7
7483 PD Haaksbergen
053-5742345
053-5742346
info@autoasbroek.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats